Ξενοδοχείο Olympiada, Βράχος - Πρέβεζα : Η διαμονή

Η διαμονή στο ξενοδοχείο "Olympiada", παροχές και ανέσεις

Το "Hotel Olympiada" είναι χτισμένο ακριβώς μπροστά στην θάλασσα, διαθέτει 19 δωμάτια κατασκευασμένα σε 2 ορόφους και η πρόσβαση τους γίνεται ακόμα πιο άνετη με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας ασανσέρ. Εκτός από δωμάτια σε πάνω ορόφους το συγκρότημα μας διαθέτει και αναπηρικά δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΟΤ.

Όλα τα δωμάτια είναι άνετα και ευρύχωρα ώστε η διαμονή σας να είναι άνετη και ευχάριστη. Περιλαμβάνουν ατομικό μπάνιο, τηλεόραση, air condition, ψυγείο, ατομικά και ευρύχωρα μπαλκόνια με μοναδική θέα στη θάλασσα του Ιονίου, στα οποία μπορείτε να απολαύσετε εκτός από τον καφέ σας ή το ποτό σας ακόμα και το πρωινό σας χρησιμοποιώντας το room service.

Το μπαρ μας από καφέδες, ποτά, παγωτά και σνακ σας παρέχει άψογη εξυπηρέτηση όχι μόνο με το room service στο δωμάτιο σας, αλλά σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ σας ή το ποτό σας στον υπέροχο κήπο δίπλα στη θάλασσα η ακόμα και στην παράλια σε ξαπλώστρες και ομπρέλες τις οποίες το ξενοδοχειο παρέχει δωρεάν στους πελάτες του.

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο


Hotel Olympiada

Παραλία Βράχου, Πρέβεζα (Ελλάδα)
Τηλ. 26820.56577 - Fax 26820.56015
Κινητό 6985 063109 - 6955 796335
E-mail: olympiadahotel@hotmail.com