Ξενοδοχείο Olympiada, Βράχος - Πρέβεζα : Η περιοχή

Πως θα έρθετε - Που βρισκόματε

Ο νομός Πρεβέζης διαθέτει μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Ήπειρο αλλά και στην Ελλάδα ολόκληρη. Από τις σημαντικότερες είναι η παραλία Βράχου που βρίσκεται στον οδικό άξονα μεταξύ Πρέβεζας - Πάργας. Η παραλία είναι κυριολεκτικά απέραντη, πεντακάθαρη και το πιο σημαντικό: αμμουδερή.


Προβολή Hotel Olympiada σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Για να φτάσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πτήσεις των πιο κοντινών αεροδρομίων, του Ακτίου και της Κέρκυρας. Με το αυτοκίνητό σας αφού φτάσετε στην Ήπειρο θα χρησιμοποιήσετε την παραλιακή εθνική οδό που οδηγεί από Πρέβεζα προς Ηγουμενίτσα. Μπορείτε επίσης να εξυπηρετηθείτε και με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ που συνδέουν την περιοχή με τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

Εδώ λοιπόν, σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο όπου τα καταγάλανα νερά του Ιονίου που γίνονται ένα με τον ουρανό μπορείτε να βρείτε για τη διαμονή σας το ξενοδοχειακά συγκρότημά μας "Hotel Olympiada" όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε τις διακοπές σας με θέα το Ιόνιο Πέλαγος σε ένα άκρως οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Δείτε περισσότερα για την περιοχή της Ηπείρου και της Πρέβεζας: www.epirus.info, www.epirus.org και www.preveza.info.

Φωτογραφίες από την περιοχή


Hotel Olympiada

Παραλία Βράχου, Πρέβεζα (Ελλάδα)
Τηλ. 26820.56577 - Fax 26820.56015
Κινητό 6985 063109 - 6955 796335
E-mail: olympiadahotel@hotmail.com